Wie zijn we ?

In 2003 is hoveniersbedriuw P. Faber opgestart, met slechts een werknemer, de eigenaar zelf. Een start met slechts enkele machines en gereedschap en weinig kapitaal. In de loop der jaren is dit eenmansbedrijf gegroeid en heeft nu enkele flexibele medewerkers en een behoorlijk arsenaal aan machines, materiaal en gereedschappen om alle voorkomende werkzaamheden uit te kunnen voeren.

Ondanks de groei is er voor gekozen om nog geen aparte vestiging te voeren, dit houdt de kosten voor overhead laag en dus ook het tarief.

Behalve dat het bedrijf zich bezig houdt met onderhoud, aanleg, grondverzet en bestrating, bieden we ook de mogelijkheid tot aankoop van tuinmeubelen, planten en aanverwante artikelen.

Voor vragen over specifieke onderwerpen kunt u gemakkelijk contact met ons opnemen door ons contactformulier in te vullen en te versturen.

Eigenaar P.Faber.

Eigenaar P.Faber.

Sinds begin 2016 heeft Hoveniersbedriuw P.Faber een kraan met een werkbreedte van 75cm, inzetbaar om vele werkzaamheden sneller en efficienter uit te voeren. De rupsbanden zijn in breedte verstelbaar, waardoor de kraan in vele (achter)tuinen kan komen. Ook heeft de kraan een roterende sorteergrijper, waarbij de kraan in allerlei posities kan worden gebracht.

Reacties gesloten.